resten av ditt liv

så mycket ny bra musik just nu, love it!
/E

en tankeställare

läste precis på en gammal lumpenpoolares blogg att "bara för att livet suger betyder det inte att man inte kan ha kul" och det är ju så jävla sant! får bli mitt motto i trött-på-livet-stunder.
kanske läga att försöka sova nu, lyckades ju sådär igår natt. hörde massa konstiga ljud och blev rädd så jag var tvungen att lyssna på vaken med p3 hela natten och bära in en av våra katter sture (<3) till min säng.
..ändå drömde jag sjuka och hemska drömmar. fattar inte varifrån dom kommer! tänker jag sånna saker?? isf blir jag rädd för mig själv, dom är inte lite sjuka liksom!
godnatt och dröm söta drömmar (ni som kan).
/E

orkar inte

vet inte vad det är med mig nu, är inne i någon period.. igen! kan inte ta vara på något, bara låter dagarna gå och det enda jag längtar efter är en anledning att festa. glömma alla bekymmer.
missade mitt sista besök hos kuratorn och har inte ens brytt mig om att ringa och be om ursäkt. be om en ny tid. egentligen vill jag berätta att jag har ljugit för henne men vågar inte. jag trodde aldrig att hon skulle kunna hjälpa mig från första början och sket i att säga ALLT. fan!
jag har liksom, på något sätt, hoppats att det är något fel på mig. mina humörsvängningar, mitt självdestruktiva beteende, mitt hat mot allt och alla.. speciellt mig själv.. för allt dumt jag gjort och inte kan förlåta mig själv för. jag sitter liksom fast i leran av alla misstag och dumheter. kan inte trycka tillräckligt mycket på gasen och åka vidare, på nya bättre vägar. helvete. gjorde ett test för några veckor sen. jag kanske har ADHD. vet inte hur jag ska ställa mig till det. det låter fult på något sätt men är ju så himla vanligt så det är inget att skämmas över. dessutom går jag mot mina egna tankar lite av att ens tänka det. jag vill ju ha något att skylla allting på! det är INTE jag som har gjort allt det där dumma och fula.
men nu kan jag bara känna ånger. vill bara få en ny chans. ge min familj det dom är värda.
och nu bråkar vi igen, pga mig.
kul liv.
varför lever man ens?! vem kom på skiten? jag vill.. jag vet inte vad jag vill. bara vara glad.
uppskatta livet jag lever, ah så mycket det går då eftersom jag redan pajat en del för mig själv.
man kan väl säga att jag är "fri" nu men det känns inte så stor skilland. jag har slutat bry mig.
det enda jag kan tänka mig att uppskatta nu är festivalerna i sommar. bra musik, sommar, sol, alkohol.. bra musik och alkohol.. alkohol och bra musik.
jag vet. ni behöver inte tänka det ni tänker. jag vet redan.
/E

RSS 2.0