natthumor

fan! jag som trodde jag var trött och skulle sova gott nu men icke.
har kollat runt lite och såg detta
hahaha! jag älskar arga människor och deras underbara uttryck i skrift (och tal). alltid kul att lyssna på någon som är arg och skriker. synd bara att jag aldrig fått någon arg lapp. kanske något att eftersträva?
/E

pocket

fick en pocket av mamma idag också. kul att ha något att läsa, hoppas den är bra bara men det verkar så. får se om jag orkar börja ikväll innan jag slocknar. god natt!
/E

music 4 lajf

ska nog gå och lägga mig nu... känns som om jag inte sovit på flera dagar! så tidigt gick jag ju ändå inte upp imorse, 07.00. och imorgon har jag inget planerat, skönt! så jag ska sova ut, träna och springa, äta god pasta mamma köpte åt mig idag och laga tacos med familjen då. haha gött att jag typ bara ska äta. förhoppningsvis blir det nog lite roligare aktiviteter till kvällen men sen ska jag ju upp tidigt på lördag och göra högskoleprovet. fuck! måste nog öva några gånger till med hehe.
hörs!
/E

cravings

maj gad så snygga kläder det finns! så snygga kläder jag ska köpa inför sommaren och alla festivaler. wie!

precis! exakt! ni fattar vad jag menar?
/E

dålig vana

vafan!? jag blev bara så arg på mig själv precis. skulle sätta mig vid datorn men helt plötsligt kommer jag på mig själv med att stå vid skafferiet! liksom va? jag tänke inte ens att "nu ska jag gå till skafferiet och ta mig något att äta". jag tänkte ju "nu ska jag sätta mig vid datorn och få tiden att gå lite snabbare".
min hjärna funkar inte idag tror jag.
förresten vill jag ha den här t-shirten. köper någon den till mig eller? :)
tack på förhand!
/E

paranormal activity

jag var hemma hos emilia igår och vi lagade värsta festmåltiden (färskpasta och oxfilé) och kollade film. det blev paranormal activity 2, som jag sett innan men ändå lyckats glömma vissa scener ur. jag älskar skräckfilmer! har letat efter en riktigt bra och läskig i hela mitt liv typ. och nu så! nej men dom är bra iaf, båda två. jag gillar hela upplägget, att 2:an utspelar sig före 1:an. sen tror jag såklart att det finns något som spöken eller andar. annars suger det ju när man dör om man inte kan ta kontakt med kvarlevande, eller hur?
mina kusiner har iaf spöken i sitt hus och pappa har "känt" ett en gång. nu har jag väl blivit lite påverkad av alla filmer jag sett men jag tror att jag också har kommit i kontakt med ett! ett hungrigt spöke som tog bröd jag hade skurit upp en gång haha. jag som är så jävla noga med jämna antal hela tiden hade lagt upp två bröd på fyra tallrikar och skulle sen dela upp den sista biten som var över. när jag sen ska lägga upp det sista så finns den bara ett bröd på en tallrik och ingen i familjen hade varit där och snyltat. vad hände med brödbitshelvetet liksom? typ flög iväg?
jaja,
se filmerna om du inte gjort det! det är kul att vara rädd!
/E

sunset


af och soc

jag har varit på arbetsförmedlingen idag, handläggarmöte typ. sen smet jag förbi med några papper till soc också, jag kan ju hoppas att jag får ett bidrag eller två! det suger faktiskt att vara arbetslös och inte ha några pengar. se på mig liksom, jag sitter hemma varje dag och gör ingenting, förutom när jag är hos kuratorn eller på någon arbetsintervju kanske. helgerna har jag alltid kul på som tur är, får lite pengar till cigg och öl av mamma (fast hon vet inte om att jag slänger pengarna på sånt haha).
jag har knappt någon koll på vad det är för dag längre och när jag har gjort saker. tiden och alla dagar de tre sista månaderna bara rör ihop sig till en gegga. eller dimma. jag vet inte.
ska iaf på pryo inför jobbet på stena line nästa vecka. ska bli kul! men jag kommer ju inte igång riktigt på ett tag till, dessutom har jag ju röda korset att hjälpa till på också. lite har jag för mig på dagarna ändå.
ska ut och springa snart tänkte jag, innan middagen idag. sen blir det fransk omelett eller något som mamma hade skrivit upp. jag lagar(!) och sen ska jag umgås lite med snygga folk. det är ju pop-quiz ikväll på cheers men jag ska INTE dricka öl. dels för att jag inte har råd men mest för att det får räcka med helgens bravader varje vecka.
nu ska jag fortsätta med att öva inför högskoleprovet som jag ska göra på lördag, kul! det går ju inte allt för bra måste jag erkänna, 36 av 80 nu första försöket haha. herregud hur ska det gå!?
förresten vet jag inte varför jag skriver här. eller varför jag ens har en blogg! igen. jag tog ju bort min gamla för ett tag sedan. palla ha en blogg som ingen läser liksom. det finns tusen likadana överallt, bah hej jag är en 18 tjej som gillar mode och smink bla bla bla. sån ska jag inte vara. dels kan jag inte eftersom jag är 20 men ändå.
jag har nog startat denna för min egen skull tror jag. gillar mig själv ibland så jag skriver för att slippa prata högt till igen alls. men ja. ingen fattar vad jag menar men spela roll! det är ju till mig själv jag skriver. nu kanske jag kan hålla koll på vad jag egentligen gör på dagarna.
jajajaja nu får det vara nog! lite bra musik har ingen dött av vet jag så det lägger jag in nu med. enjoy! :)
/E

joggingrunda

nu drar jag ut och springer en sväng! minst 4 gånger i veckan.
lyssnar på lite go musik samtidigt, t.ex.
hejdå så länge! vi kanske hörs sen.
/E

"den som inte tar bort luddet ska dö!"

mamma lånade boken av en arbetskompis och jag blev så nyfiken när hon berättade om den. så jag kröp ner bredvid henne i sängen och hon läste högt för mig som när jag var liten. vi skrattade så vi grät ibland, speciellt åt denna:
viktigt meddelande till dig !
du som kissar här är du en hund så du är jätte smutsig .
du som kissar här är en människa så du är jätte jätte  smutsig också -
vi som bor här är trötta på den jävla läget .
om ni har ingen koncentration på den då råda jag båda två hitta en
plats som passar er men inte här fiffan .

det är en bok skriven av david batra.
"här kan du inte parkera, din idiot! må lössen från tusen kameler hemsöka edert könsorgan."
"morgondagen inställd på grund av bristande intresse!"
"här städar vi efter oss - såväl svarta som vita."
läs den!
/E

soundtrack

varsågod!
/E

RSS 2.0