2school4cool

typ, vi träffades med gruppen idag i skolan och övade inför morgondagens praktiska eximination. jag är nervös! ...men det ska nog gå bra, vi ska praktisera en vårdsituation som kan innehålla, tvättning, tandborstning, matning eller förflyttning av en patient med försvårad rörelseförmåga. gulp.
hann med gymmet x2 idag med, skönt (och behövligt med tanke på vad vi åt idag = kinabuffé för studentpris for life!). nu har jag mys med te och tända ljus som vanligt. det är så det ska se ut på vintern helt enkelt.
förresten! hur ser min blogg ut, någon som läser? jag gjorde om den lite för inte så längesen men när jag öppnar den ser den ut som innan...
hur ser den ut för er?
nej nu är det dags för sömn. det är ju rätt underskattat ändå.
/E

10 minuter (för mig själv)

blev fem timmar i skolans bibliotek. hoppas jag lärde mig något, haha! satt mest och kollade på folk, drömde mig bort och skrattade åt christer i p3 kändes det som.
har hunnit med gymmet x2 idag också, nyttigt!
mindre nyttigt att kvällens middag blev en billys och naturgodis...
måste sluta köpa massa småsaker hela tiden! nästa gång blir det pyttipanna, ägg och rödbetor.
imorgon valkas plugg och övning inför den praktiska eximinationen på torsdag. och gymmet. två gånger.
(hoppas också mamma och pappa fixar en av mina julklappar imorgon klockan nio...)
bruuuuuce spelar ju på ullevi den 27 juli i sommar!! MÅSTE ses!
/E

ni kan skada mig hur mycket som helst, men ni ger mig en chans att göra det själv

det känns bättre nu! jag började tänka positivt igen efter min lyckade lögn idag på tåget från varberg till göteborg. haha, jag lyckades verkligen bra! hade en sj intercity-biljett men hoppade på ett öresundståg för att hinna med mina byten. intercity-tåget var nämligen mer än 40 minuter sent så jag tog chansen. jag vet sedan innan att man inte kan åka med öresundstågen när man ha sj-biljett och tvärtom men tänkte att det måste väl gå nu när det är förseningar. kontrollanten kommer förbi och jag förklarar läget för henne. hon berättar att det är många andra som har gjort samma sak men att dom fick betala och att hon skulle skriva en ny biljett till mig med. och då drar jag en vit lögn om att jag frågade sj innan jag hoppade på tåget om det var okej att åka med "fel" biljett och att dom sa att det inte skulle vara några problem eftersom jag hade missat dom andra tågen annars. så hon blir lite upprörd över att dom godkände det och ringer till sj i varberg. hon berättar om mig och att jag var där nyss och frågade och dom svarar som om jag hade vart där på riktigt, att man inte alls behöver boka om några biljetter och att "det är klart hon kan åka med". haha, snacka om tur! i sånna lägen älskar jag att jag är grym på att ljuga.
nu har jag packat upp allt, upptäckt att jag glömde en svart bh och två träningströjor som jag tvingas klara mig utan men men. hämtade iofs ut min nya fuskpälsjacka från h&m ikväll också, så det väger väl upp lite.
nu ligger jag i sängen med en kopp te, har tänt 12 doftljus i mitt rum och satt fram adventsljusstaken så det är faktiskt rätt mysigt här nu. såg att det fanns några lediga ettor på graflunds som jag intresseanmälde med, genast!
har lugnat ner ångesten nu och ser tillvaron så positivt jag kan. jag har ju trots allt INGET att klaga över. kan träna mycket på gymmet nu, plugga inför tentan, träffa alla kompisar, gå genom stan som är full med julbelysning och njuta av att jag har det bra. jag har pengar (för det mesta), folk som bryr sig om mig och som jag bryr mig om, ett hem, massa kläder och mat för dagen. så!
/E

ångest och trerätters

det är med lite ångest och en känsla av obehag jag minns gårdagen, min födelsedag. och tacksamhet, för att jag har den fantastiskt fina och underbara familj jag har. men känslan som jag minns den från förr, känslan man hade när man kände det här är min dag, jag är glad är borta. det gör mig ledsen.
det gör mig också ledsen att lämna varberg idag. jag är inte redo att komma "hem" till min korridor, till mitt säkert kalla och mörka studentrum i ett kallt och mörkt eskilstuna. långt bort hemifrån. jag vill inte vara ensam.
jag saknar er redan, min fina familj! tack för att ni finns i mitt liv, utan er hade jag inte kunnat leva.
/E

vem är jag?

jag skäms över vad jag är kapabel att göra i vissa lägen! vad är jag för människa som kan vara så elak? dags att skärpa sig och sluta låta alkohol ha kontroll över min kropp för ofta, den är INTE min vän.
jag kommer inte låta den förstöra mer och göra så att jag riskerar att förlora vänner som betyder, som jag behöver.
förlåt mig!
/E

the storm

storm utomhus och inombords.
är tydligen 21 nu också!
hade en kul kväll med snygga tjejer (och killar) igår, tack för det!
imorgon är min tid hemma över och jag tar mina ännu tyngre väskor och åker tillbaka till verkligheten imorgon. om tågen inte blåser iväg då.
till etown och fler fina tjejer.
/E

ord bevingades som fjärilen

tänk att jag fyller 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 på söndag!
/E

allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans, och allting är som förut...

bilder tagna av mig, varberg/danmark 08.
/E

ett monster underst i en hembyggd våningssäng

hittade lite gamla bilder som jag tog den 2 dec 2009... tiden går fort!
men vad händer med vintern detta året? det är ju fortfarande varmt ute!
kollade på andra gamla bilder också, från tiden i gymnasiet, när vi åkte till paris och spelade teater, från föreställningar vi gjorde, från alla fester och från studenten. jag saknar den tiden! jag saknar allt som VAR.
varför kan jag inte kolla på gamla bilder och minnas tiden med glädje? jag får bara ångest över att det inte är NU.
tiden går alldeles för snabbt!
ännu sjukare att jag sa till mamma och pappa härom kvällen att jag längtar tills jag får barn...
/E

julstämning

och lite dålig julmusik på det... kan inte bli bättre!
/E

hur jag fick dig att älska mig

(bilder från kents hemsida)
jag tror det är någonting på gång och... I CAN'T WAIT!!
/E

outsiders

jag sitter och kollar på kanal 5 play och ett avsnitt från outsiders som handlar om tvångsbeteenden och fobier.
så himla intressant tycker jag! och komiskt!
jag känner igen mig i en del saker och tänker tillbaka på mina fobier som var värre förr, mest i puberteten.
jag kunde duscha håret tre, fyra, fem gånger om dagen för att jag kände mig äcklig. det blev ju smutsigare ju mer jag tvättade det men jag var tvungen. jag ville känna mig fräsch och lukta gott hela tiden. jag duschade varje dag innan skolan, skolkade vissa lektioner för att åka hem och duscha håret, åkte hem på matrasten och duschade direkt efter skolan, sen på kvällen innan jag gick och la mig.
ett tag kunde jag inte låta bli mina ögonbryn heller, jag tyckte dom var stora och vågade inte noppa (för det är ju värre än att dra ut fliser och ta bort plåster, värre än döden!) så jag började raka dom. det blev ju inte så snyggt, så jag testade igen och igen och igen för det skulle ju gå någongång... men till slut gömde mamma alla rakhyvlar i huset så jag inte kunde göra det igen. efter det har dom aldrig varit lika "tjocka" längre, så något fick jag ju ut av det iaf haha.
ofta kunde jag inte somna på kvällarna heller, jag hatade känslan av att vara den enda som var vaken i hela världen (självklart skulle jag aldrig vara det men det kändes så). så jag stressade mig för att kunna somna och då gick det såklart inte, jag ville somna innan mamma och pappa skulle gå och lägga sig och tänkte att jag inte fick bli kissenödig så jag skulle behöva gå upp. och då blev jag såklart toanödig och kunde springa fram och tillbaka typ tio gånger och kissa lite varje gång! sen hade jag ångest när jag var ensam vaken i hela värld... i hela huset.
jag har alltid varit rädd för ljudet av vatten som spolar också, ibland tvingade jag adam att gå upp tidigare på morgonen så han kunde sitta inne på toaletten när jag duschade håret. och om det var mitt på dagen såg jag till att ta med en kompis hem som kunde göra mig sällskap. om jag var ensam kunde jag absolut inte ha dörren öppen, den skule vara låst så ingen kunde hoppa på mig bakifrån. eller hugga mig, som i psycho.
jag har alltid varit besatt av jämna nummer och antal också. det har jag varit så länge jag kan minnas. innan var det likadant med mitt utseende, jag skulle aldrig kunna ha en sne toffs eller bara ett örhänge eller en ring. då blev det öjämn viktskillnad och helt skevt, men nu har jag kommit över det lite. nu gäller det jämna bara godis och annat som jag plockar eller köper. jag räknar alltid alla godissorter, även om det är små zoo-apor eller kinapuffar. dessutom måste allt jag äter vara två eller fyra. vilket är lite jobbigt för man om man är väldigt mätt vid tre så måste jag äta en till.
sen är det ju min telefonfobi. jag hatar att prata i telefon! även om det är en kompis som ringer. jag brukar låtsas som om jag inte hör och skylla på att jag hade på ljudlös i ett sms som jag skickar några minuter senare. de enda jag kan prata med är mamma, pappa och adam. alla andra får mig att känna mig obekväm. och om det inte är någon jag känner är det ännu värre, usch! jag vill maila, skicka brev eller sms:a, sådeså!
/E

grå tisdag

jag skriver frågor till mig själv inför tentan. lite halvkul sådär.
snart är det dags för löprundan, sen ska jag ta bussen till ringhals, möta upp mamma och åka till kungsmässan med henne. hon ska byta några skor. sen blir det en sväng till statium i sisjön där dom har vasaloppskväll med massa erbjudanden. hoppas det blir en sväng till IKEA också, när vi ändå är ute och åker.
hörs!
/E

bananmuffins, te och ensam mamma söker


mys!
/E

kärlek

det var ganska längesen nu... jag gör en offline-lista så jag har nära när som helst! kent <3
/E

plugg

nu har det börjat... allvaret, stor tenta om 17 dagar och jag ska klara det! pallar inte få omtenta och behöva läsa två kurser samtidigt sen.
det är måndag, därav vaknade jag med lite måndagsångest, tog en morgonpromme, åt frukost och nu: pluggar jag lite för att inte må kass av dåligt samvete när jag kollar serier sen. hehe. ja, jag har ju inga pengar att slösa så det blir en någorlunda nyttig vecka med antagligen mycket plugg. jag ska ta en löprunda snart också så har jag klarat av dagens kaloriförbrukning!
förhoppningsvis blir det gekås i veckan också, så jag kan köpa lite bra-att-ha-grejer. :)
ska njuta nu så mycket jag kan och umgås mycket med familjen innan tåget går tillbaka mot eskilstuna om en vecka.
då är jag dessutom ett år åldre också, oops!
/E

in time

såg den på bio precis med brorsan. den var bra och så, synd bara att vi inte fick se slutet...
allt blev svart, haha fail!
nu ska jag dricka te och försöka lugna min mage som har hatat hela dagen.
/E

ensammast i sverige

har jag gjort något?
kan någon säga vad jag har gjort?
är det något fel på mig?
det är många tankar som snurrar runt i huvudet. jag är ledsen och förvirrad.
fattar ingenting!
ville ha en kul kväll igår med mina kompisar som jag bjudit till min födelsedagsfest. tre stycken dyker upp (tack gode gud för det, tänk om jag hade vart ensam) av typ 20. folk skiter i att höra av sig, några säger att dom inte kan, några ljuger... tre av dom träffar jag ute på krogen. man kan inte komma till mig men man kan dra ut på krogen?
vad hände med folks respekt? vad hände med vår "vänskap"?
hur kunde jag INTE säga något när jag träffade dom? så jävla förödmjukad! vet inte vad jag ska känna eller tycka. det värsta är att ingen verkar bry sig, bara jag...
/E

GAAH

måste bara skriva av mig lite ilska inför kvällen, vill ju inte förstöra den... även om vi inte blir så många.
det är synd att inte alla kan (vill?) komma, jaja.
jajajajajajajajajajajajajajajaajjjjjaajaaaaaaaaaaaa...
jävla äckelfitthuvve! gå och ruttna bakom ett träd eller något din fule idiot, du vet ingenting om mig!
SÅ, känns lite bättre haha.
hejdå!
/E

i love you, man

hello!
vaknade en aning skräckslagen imorse av fönsterputsarna, tog ett tag innan jag fattade vem fan som höll på utanför mitt fönster haha!
sen var det dags för en timmes morgonpromme i det mindre sköna vädret, men men.
fick faktiskt världens klädkit i en för tidig födelsedagspresent av mamma och pappa igår. ett riktigt bra underställ, en "mellantröja" och ett yttre vind- och kyltåligt klädställ som jag kan ha nu på vintern när jag är ute och går eller springer och i februari när jag och mamma ska åka tjejvasan, höhö. nice!
väl tillbaka hemma blev det lyxfrukost deluxe framför tv:n.
sen funderade jag på att plugga och vara duktig resten av dagen men... it didn't happend! tur att det är tanken som räknas! ;)
jag hade ist bestämt mig för att fixa min mobil som har krånglat det senaste och åkte in till davids för att fixa det men dom sa att jag skulle testa att återställa den (vilket jag redan gjort, obs har INGA nummer) men det funkade ju inte heller... till slut testade jag att ta ut batteriet och sen funkade den som vanligt igen! haha, gött.
när mamma kom hem från jobbet tog vi en löprunda innan fredagsmys och tacos.
nu taggar jag morgondagen (kvällen) då min för tidiga födelsedagsfest äger rum, wie! har dessutom hört bob hunds nya låt idag: harduingetmankandansatill? asbra!
dessutom(!) har rebecca & fionas nya skiva, i love you, man kommit ut på spotify. jag gissar att den kommer spelas en del imorgon, hihi.
jaja, nu ska jag försöka sova i min stenhårda tältsäng... heh. har redan asont i axlarna och det är lix mer än en vecka kvar! crazyyy!
hörs!
/E

de berömdas aveny

glöm inte att lyssna på eldkvarns nya skiva! kom ut den 9 november...
och den 2 december ska jag och linn se dom i södertälje! längtar!! det blir typ femte eller sjätte gången för mig! :)
hämtat från deras hemsida:

I år firar vi 40 år som band och släpper äntligen efterlängtade nya albumet ”De berömdas aveny” den 9 november. Redan nu finns första singeln och titelspåret ute! Senare i år släpps även en box med material från de senaste 40 åren.

Plura:

”Det har gått 3 år sedan Eldkvarn släppte sitt förra album Hunger Hotell och nu är det äntligen dags igen. Äntligen för att det alltid är kul att komma ut och spela nya låtar. Att det tog 3 år innan denna skiva gjordes beror på att så mycket annat kommit emellan, jag har gjort TV program, kokböcker och litografier m.m.
skivan spelas på högsta volym här hemma, nu är jag klar med dammsugningen. och det blev visst lite mer än en macka för mig innan, var så hungrig så det blev pyttipanna och ägg också! haha.
så nu laddar jag för en joggingrunda innan det blir mörkt.
/E

äntligen hemma!

wiiiie! och nu äter jag en jättegod macka med färskost, salami, chevré, paprika och bladspenat... mmm!
snart ska jag vara snäll och städa lite här hemma också sen blir det nog en promenad. ikväll blir det räkor med familjen, underbart! <3
/E

ååååh neeeej!

det var inte alls sista avsnittet ikväll på bonde söker fru, fasen också! jag var värsta taggad ju...
nu måste jag vänta en HEL vecka till! suck!
jaja, imorgon går tåget (tågen) mot varberg, äntligen! och på lördag har jag lite för tidig födelsedagsfest. ska bli kuligt. synd bara att inte alla jag vill ska komma kan komma.
och synd bara att jag är helt pank nu. jag hatar att vara pank! och har härmed bestämt mig för att aldrig mer bli det. ett stort steg för mig med andra ord! men jag har hellre pengar över till god och lyxig mat i slutet av månaden än en massa nya kläder som tar plats bland alla andra kläder (har ju en del sen innan).
sagt, skrivit och bestämt! det är liksom sjukt att jag har slösat 8600 spänn på typ två och en halv vecka. på VAD!? ...jag vet inte!
/E

bönder

bonde söker fru, sista programmet, nu på tv 4!
spännande! ;)
/E

no logic in my dreams

vaknade varje timme inatt, igen... och fortsätter drömma helt konstiga drömmar. min oroliga sömn måste bero på den jävla elledningen som går genom mitt rum, nu har det börjat låta också!
det sjukaste av allt var att vid fyra, när jag började vakna första gången så låter en av mina bärbara datorer (som båda dessutom är avstängda) som att någon drar ut ett usb-minne ur den, ni vet det där ljudet, två gånger!! wtf liksom?
ska det spöka också, då fortsätter jag frivilligt leta lägenhet som en galning! med nöje!
/E

pömsig

betyder inte kåt, utan trött!
så nu kan jag äntligen gå och lägga mig, i nya rena lakan och sova tills det är dags för gymmet innan skolan imorgon. låt det gå fort! godnatt!
/E

packningslista

jag åker ju hem till kära varberg i övermorgon och har redan börjat packa lite. det är ju så himla svårt att veta vad man ska ta med sig. jag ska vara hemma i tio dagar och behöver ju en del kläder...
och kanske lite smycken.
och smink.
och några olika par skor.
och några jackor.
och underkläder.
och något halsband?
och nagellack.
och träningskläder!
och ännu mer skor: gympaskor...
och lite kurslitteratur.
och dator.
och mobilladdare.
och hela necesären.
och mobilladdare + sladd till datorn.
och bankdosan + alla räkningar.
och plånboken.
och nycklar.
och mobilen!
och hörlurar till mobilen (viktigt!).
kanske några klänningar?
och strumpbyxor.
och några byxor eller tights.
och några tröjor eller skjortor.
och... mig själv?
hallå, får jag ens plats på tåget?
TÅGBILJETTER, får jag inte glömma heller! herregud. jag får panik!
orkar inte bestämma vad jag ska ha på mig varje dag men om jag inte gör det kommer jag bli galen på mig själv och undra varför jag inte tog med den där tröjan eller dom sköna byxorna. bla bla blööö. usch.
i-landsproblem någon?
/E

det bästa med att bo i studentkorridor...

alla hjälps åt, städar och håller ordning. det är inte alls några brödsmulor eller matrester som klibbar fast under sockarna när man frivilligt besöker köket. det luktar alltid fräscht och vi bråkar nästan om vem som ska gå ut med soporna. det är kul att alla är så omtänksamma och verkligen bryr sig om andra än sig själv! det är precis som jag vill ha det, jag duschar varje dag efter gymmet i en av våra gemensamma duschar och njuter verkligen. det finns absolut inga snorkråkor torkade på väggarna eller kvarlämnade hårstrån i avloppet.
med andra ord, helt perfekt!
/E

rätt(?)ssystemet

såg precis nyheterna på tv4. det handlade om rättegången med sjuksköterskan som nekade att skicka en ambulans till emil linnell i januari. han dog pga fuckfacet på sos alarm. sjuksköterskan dömdes INTE som skyldig för emils död. det är alltså okej att chansa, tro att någon ljuger om sitt eget livstillstånd, att inte skicka en liten jävla ambulans till en adress där en person kanske håller på att dö. helt okej. hur kan han ens leva med sig själv?
jag brukar vara bra på att sätta mig in i andra personers situationer men detta förstår jag fan inte ett piss av. hur tänker människan?
"nämen oj, vilken skojare som ringer in och säger att han inte kan andas och att han svimmar... han bedjar för sitt liv. kul, kul kille!"
det enda som är ett skämt är rättssystemet. vad är rätt liksom?!
sorgligt!
/E

tidsfördriv

ge mig ett tack!?
hur låååångdragen kan en måndagkväll vara egentligen? kan det inte vara torsdagmorgon NU?
nähe... vafan ska jag göra i två hela dagar till då, förutom att träna och gå på ett ynka seminarium? usch!
/E

kloka ord

det är så man svindlar
man ser livet rinner igenom deras fingrar
i denna staden blåser kyligare vindar
så mycket dollartecken i ögonen som tindrar
men min farmor sa till mig att:
lyckan aldrig väger mer än vinden
men utan pengar så blir vägen fylld av hinder
det är inte konstigt att så många av oss slinter
när vi bor i landet med 300 dagars vinter
så många löser upp problemen med alkoholterapi
eller går till gatans apotek för att få medicin
sen vaknar man upp på morgonen av en blåklädd visit
oy det är ett hårt typ av liv
kapten spelar i e-town (höhö) den 17 dec tror jag, i'll be there fo sho!!
/E

minus

ja det är kallt men jag syftar mer på - 1300 kcal på gymmet innan, woop woop!
/E

inte många knop

har knappt rest mig ur sängen idag. världelös dag!
tur att det finns datorer och en tv i mitt rum... hade dock behövt en toalett nu också, det är ju minst femton steg dit, jobbigt!
kommer bli en seg vecka, har INGA pengar att spendera om jag ska ha något kvar när jag åker hem till varberg på torsdag! <3 läääängtar! tur att jag har gymmet att fördriva tiden på. klockan ringer 06.30 imorgon och då är det dags!
/E

bevis

ungefär såhär känner jag mig idag! frustrerad, kort och gott.
/E

bakfylla

den är inte nådig heller!
jag hade tydligen kul igår. spydde på mina dr martens. fräsch tjej!
så kan det gå när ens granne ger bort vin sådär... kanske ska äta lite mer mat nästa gång också.
att jag aldrig lär mig!
/E

BIG fail

jag strök nyss sönder en helt ny klänning! vafan!? har ju ändå pengar i överflöd liksom... NOT!
fattar inte hur jag lyckas. målade naglarna precis också, likadant där: VARJE fucking gång tror jag att det har torkat och tar på mig ringarna, liiite för tidigt, suck!
FMwomenL (typ)!
jaja, nu tar jag på mig en trasig klänning och går på fest, hejdå!
/E

ett jävla snack

...om det där 11-11-11. "vad gjorde du kl. 11.11 den 11-11-11?" blaha blaha.
ja, jag stog i duschen efter dagens på gymmet. minnesvärt? hm, nä.
/E

det där med en andra chans

nu sitter (ligger) jag här igen och skriver. tiden bara flyger iväg, jag hinner inte med alls!
sist jag skrev gjorde jag st på röda korset, skulle precis börja sommarjobba på stena line, var allmänt förvirrad och bodde hemma.
efter en awesome sommar med mycket jobb, sköna människor, underbara festivaler och en hel del alkohol är jag nu fri som en fågel (nästan), fortfarande ganska förvirrad och pluggar till sjuksköterska i eskilstuna. flyttade hit i slutet av augusti och nu är det visst november(!?), helt sjukt med tanke på att det var sommar nyss! jag bor i en studentkorridor med sju andra randoms precis i stan. har 50 meter till skolan, jobbigt! ;)
har träffat mycket nya härliga människor och klasskompisar. jag umgås mest med en tjej som heter rebecca, vi är i samma grupp i klassen och bor nära varandra (som tur är), dom flesta andra pendlar eller bor längre bort.
klart jag saknar min familj och kompisarna i varberg men åker ju hem ibland och hälsar på! ska t.ex. hem nu om en vecka och stanna i tio dagar, wiho! då fyller jag 21 också så det blir lite födelsedagsfest bl.a.
det var faktiskt ett stort steg för mig att flytta hemifrån, tro det eller ej. just att det är så långt avstånd mellan det trygga hos mamma, pappa, brorsan och alla kompisar (som dessutom också har flyttat några av dom) och eskilstuna. kände ju ingen här när jag kom, visste bara att min kusins kusin också pluggar här. annars ingen.
spännande på ett sätt men jobbigt ibland. nu känns det klart mycket bättre men det är inte samma sak. jag kan inte gå ut mitt i natten och känna mig trygg heller. finns så mycket konstiga och läskiga människor här ju, haha. har träffat på några redan... att gå ensam genom varberg på natten liksom, no big deal men här är jag rädd för allt, haha.
skulle dessutom vilja ha mitt eget place. är ju inget fan av att vara social dygnet runt tyvärr. men jag letar. och förhoppningsvis ska jag skaffa mig ett jobb också. blir galen när vi inte har så mycket att göra i skolan(!) och jag bara ligger i sängen och glor på tv eller serier. kul liv liksom. måste lära mig att spara pengar också, hur gör man??
tur att jag har träningen! har börjat på friskis och svettis och är där typ fem gånger i veckan. skulle kunna bli tio med tanke på tiden jag har över, hehe. fast snart är det tentaperiod och då blir det NO life!
är jätteglad att jag har nära till min kusin och själsfrände linn i sthlm också. var där förra helgen och hälsade på lite. ska dit igen i början på nov... december, herregud det är jul snart! vi har bokat eldkvarn i södertälje den 2, wie! ska bli så kul, speciellt nu när dom nyss släppt en ny skiva!
jaaa, nu är det uppdaterat. har inte så mycket att skriva just nu men det kommer väl. behöver skriva av mig ibland, det är viktigt!
vi hörs!
/E

RSS 2.0