oops

det är så himla lätt att typ glömma av bloggen ett tag. sist jag skrev skulle jag praoa på jobbet och imorgon ska gå på båten igen och jobba själv för första gången, fram till tisdag. har också umgåts med kompisar, "jobbat" på röda korset, handlat kläder, fått bidrag och festat lite sen sist också. vart ute och sprungit massa i mina nya snabba skor också, nice! jag och emilia ska springa "blodomloppet", 10 km i gbg den 30 maj så måste träna inför det nu. när jag var ute och sprang för en stund sedan fick jag sms som jag läste när jag kom hem igen. det var ännu mer jobbtider! nu gillar jag stena line igen, mycket! dessutom fick jag byta veckor i sommar och slipper jobba natt, awesome! nu ska jag jobba 14 dagar fram till 3 maj, det är rätt mycket ändå. asmycket för mig som inte gjort ett skit på de fyra senaste månaderna haha. :P
ska bli skönt att komma igång lite.. och tjäna pengar framför allt! hoppas på lön snart så jag kan boka festivalbiljetter, sen är allt som det ska vara. wiho!
handlade lite snygga kläder på second hand idag igen:
och allting för BARA 130 spänn! hah rena kapen. nu har jag tvättat shortsen också så dom är lite snyggare med fransar och så där nere. fejnt! :)
nu blir det dusch och sen tacos (en dag för tidigt) innan jag och mamma ska på teater. vi ska se "lång dags färd mot natt", där leonard terfelt är med(!). typ dösnygg!?
hej!
/E

morgon, lunch eller eftermiddag?

okej mitt vända-på-dygnet-resultat är kanske inte det bästa. gick och la mig efter tre iaf och sov till tolv, alltid något. får dricka en massa kaffe ikväll/inatt när jag blir trött bara. hoppas allt går bra! jag vet inte om jag ska komma ombytt eller vart jag ska ta vägen eller något! usch hatar sånt. så önska mig lycka till! nu ska jag åka in till stan och fixa lite. hoppas jag hinner hämta skorna (eller att mamma hinner köpa dom haha).
måste måla om naglarna också, man får inte för ha extrema färger till uniformen hehe.
/E

hahahahaha

hahahahahahahahahahaha för fan simon!
bb är bra när man inte får sova. :)
hahahaha, alltså shit!
/E

byter te mot kaffe ikväll

nu börjar jag bli trött (redan) så det blir en kopp kaffe och en varm dusch. sen hoppas jag på att tiden går fort och att jag sover väldigt effektivt inatt/imorgon. sen ska jag helst hinna springa en runda, äta "frukost", färga hår med emilia(?) och gå på möte på soc, igen. allt innan pågång 18.45. varför är jag så nervös?
/E

grattis papi!

..som fyller år idag. jag som fick pengar igår (stolt) hade köpt en trisslott och choklad till honom. inte så mycket jag vet, men det är tanken som räknas.
idag var jag på röda korset igen. nu är det bara 20 timmar kvar, nice!
och imorgon går jag på båten. är typ meganervös, vet inte ens varför. usch.
förhoppningsvis hinner jag få mina nya löparskor innan dess iaf, måste ju ha något bekvämt på fötterna när jag jobbar.
jag hade gärna haft dom redan idag så jag kunde springa med dom ikväll. mina gamla är inte uppskattade av mitt vänstra ben om man säger så. när jag och mamma var ute igår gjorde det ont hela tiden, inte bra!
men vill man vara fin får man lida pin.
fyndade lite idag på second hand också förresten! assnygga grejer. och jag är nöjd designer till ett par snygga shorts. :)
en assnygg skinnväska.
ännu snyggare på!
sådär ja! ganska nöjd faktiskt. kan vara en fördel när jag står och stryker kläderna innan dom ens hamnar i affären, då kan man ha tur ibland och hitta lite snyggt.
hörde en fin låt på radio när jag stog där och "strök", hör själva:
nej nu ska jag ut och springa innan det börjar regna igen.
/E

fästningen

jag och adam åkte in och kollade solnedgången vid fästningen. så jag passade på att ta med mig kameran för att ta lite bilder.
/E

minnen

hittade den här bilden på mobilen. det var första dagen i lumpen, inrycket i karlskrona. 18 januari 2010. dagen med stort D. bära-tusen-väskor-och-annan-skit-dagen. springa till logementet i civilkläder och samtidigt bära-tusen-väskor-och-annan-skit-dagen. haha men det var kul! jag ångrar inte en sekund. eller jo kanske några. men det var en underbar tid i mitt liv. alla nya upplevelser, utmaningar och vänner. jag och alexandra på bilden var ensamma tjejer i de två plutonerna som skulle stanna kvar i karlskrona hela året, de andra flyttade till gbg och sthlm efter tre månader. så det blev ju en del killsnack. ;)
jag bodde med sju härliga killar den första tiden, under grundutbildningen som vi hade ute på ön kungsholmen. i våran korridor bodde både första och andra pluton, sammanlagt ca 80 killar och 2 tjejer hehe. vi tillhörde självklart andra pluton, den bästa(?) plutonen! jag minns att jag gick omkring och letade efter iaf ett till tjejnamn på listorna som fanns utanför varje logement. men det var redan bestämt, jag skulle vara ensam tjej. men det var bara kul! jag gillar att umgås med killar och har alltid gjort det.
efter fem månader ute på kungsholmen flyttade vi in till "stan" och marinbasen där alla andra bodde. lite mer frihet om man säger så. tidigare kunde vi max åka in till stan och dricka öl på onsdagar OM inte båten var "instäld" som den ofta var eftersom befälen inte ville att vi skulle gå ut och festa. det kanske var bra iofs för det blev inte mindre öl i stan om man säger så. speciellt mycket festande blev det ju under utbildningsveckorna, när vi sen började jobba som skyddsvakter (vakter och insatssoldater). jag skulle till en början vara i kosta som ligger lite längre in i skogen. och min dåvarande pojkvän gustav skulle vara min chef i den gruppen så vi sket i det och jag bytte till karlskrona-gruppen ist. ville ändå inte vara i kosta, då träffar man typ inga folk från de andra grupperna som håller till på basen. så det var jag glad att jag gjorde! jag bodde med mina underbara killar i sex månader ungefär. vi gjorde ALLT tillsammans (nästan). och nu saknar jag dom något enormt! vi blev som en familj.
här är vi! finklädda och redo inför muckfesten. så himla fina killar!
här är en annan väldigt fin bild, alla utom en från våran grupp är med. i bakgrunden står tre andra bra kompisar från vakten. härligt!
en dag i somras. såhär såg väldigt många dagar ut för oss haha! när det inte var utbildning, rondering eller larm kunde vi göra lite vad vi ville, det var nice. mycket tid spenderades faktiskt på gymmet också. ;)
en av många kvällar på vårat ställe, playbar. <3 fan vad kul vi hade ändå!
vi fick äran att vakta det kungliga bröllopet! det är inte alla som får göra det.
här är också alla utom en. vi var ute och sköt pistol, tävlade lite. kul!
jag och patrik ute på en rondering. jättehärligt väder och vi fick ta av oss jackan, inte alltid chefen tillät det så det kunde bli väldigt varmt vissa dagar! så jävla hårda är vi! haha.
lite mys i soffan. vi fular oss som vanligt.
som sagt, vi fular oss som vanligt haha. så jäkla kul vi hade det! vi snackade om allt mellan himmel och jord och lärde känna varandra på både det ena och det andra sättet. saknar oss!
det är nästan så jag saknar uniformen tom! jag saknar allt och alla! jättemycket! kunde fått fortsatt jobb men det sket sig. fy vad jag hatar att man inte kan göra vissa misstag ogjorda. fan.
/E

something good can work

usch. fy.
imorse när klockan ringde kunde jag mycket gärna tänkt mig ligga kvar och sova hela dagen. dra täcket över huvudet och somna om.
men det gjorde jag inte! och det var ju bra. nu har halva tiden gått för mig på röda korset. känns bra! ska dit imorgon också sen är det stena line på onsdag. ska gå på båten 18.30 och jobba med en tjej två nätter. sen går jag av på fredag morgon. fattar inte hur det ska funka med sömn. haha fuck. imorgon behöver jag ju gå upp sju igen. sen får jag försöka dygna och gå och lägga mig tidigt onsdag morgon. eller något.
till helgen sen ska jag förhoppningsvis till halmstad och min kära moa. får väl sova lite på fredag och låtsas som ingenting när jag blir skittrött någongång? jaja.
var väldigt seg imorse som sagt så jag tog bussen. sen gick jag hem. solen tittade fram och det blev riktigt varmt! det var skönt om man bortser från svett och skoskav.
blev väldigt ledsen i ögat när jag såg en död katt vid vägkanten. fattar inte! hur kan man köra på en katt, slänga den åt sidan och sen inte bry sig mer!? den hade liksom legat där ett tag. rip.
sen är det en annan femma att ta kort på den döda katten som ingen brytt sig om. för det gjorde jag..
sjukt jag vet. det tyckte nog dom som körde förbi också precis när jag stog där med mobilen i högsta hugg. stackars katt iaf! :(
efteråt bytte jag låt på mobilen och som tur var kom min "gladlåt" så jag blev lite bättre till mods.
hoppas ni också gör det efter den hemska bilden. sorry.
/E

inte lika pepp idag

rubriken talar för sig själv.
jag är bakis och har köpt lite naturgodis som jag ska vräka i mig nu till en film. hade väldigt trevligt igår! charlotta och lovisa kom till emilia också, typ klassåterträffen. askul! sen blev det krogen och där träffade vi några män från onsala. jag hängde med en som kunde vart min farsa. men han var nice haha. sen blev det "efterfest" hos robert. som vanligt.
som tur är känner jag mig inte riktigt så som på bilden. tur är väl det. fick syn på den på mobilen och blev lite nostalgisk bara. saknar lumpen och alla grabbar.
/E

denna eviga otur

jag fick låna en linjal av snälla adizen och hans syster. det var tydligen inte bara jag som skulle göra högskoleprovet idag! men nu, NU när jag vill kolla svaren så kan jag inte logga in på sidan! mitt personnummer är inte registrerat haha. kul att jag gjorde skiten åt någon annan. varsågod liksom! vet inte om jag kan lova 2.0 men nära inpå.
ELLER!? nej tack, jag vill nog ha resultatet själv (tror jag).
men nu får jag väl skita i det och gå och duscha så jag kommer någonvart idag. ska hem till emilizen snart och dricka vin. wiho!
hejdåizen!
/E

linjal

ge mig en linjal tack!? NU typ! behöver en men vart har alla från skoltiden tagit vägen?
var är alla linjaler när man väl behöver dom liksom?
linjal linjal linjal!!!!
/E

SAY WHAT!?

nu ska jag sova egentligen men allt är fucking stena lines fel! mitt så kallade sommarjobb. heltid juli-aug och jag råkade öppna schemat när jag bara skulle dubbelkolla mailet om högskoleprovet. borde INTE ha gjort det!!!! vi fick säga om vi ville jobba jämna eller ojämna veckor och jag valde OJÄMNA eftersom peace and love och emmabodafestivalen infinner sig på fucking jämna veckhelveten. gissa när jag ska jobba!?!? JÄMNA veckor!! och vaddå veckor?? jag har fått tre schemalagda veckor på hela sommaren. VADDÅ sommarjobb?? GAH.
jag blir helt svettig på hela kroppen. så upprörd är jag.
stena line kan ju glömma mig i sommar. nu blev jag helt plötsligt väldigt sugen på att söka jobb. nästan så jag måste sitta uppe hela natten och hitta ett annat. ett annat jobb som låter mig gå på mina festivaler. för jag MÅSTE!
sluta tänk för er själva att det är sånna "smällar man får ta" när man jobbar över sommaren. men FUCK OFF! jag ska jobba ojämna veckor eller inte alls!!!!!!!
förresten, ni kan byta logga stena line! byt till destroying nice and innocents summerworkers good times.. typ.
haha kan inte låta bli att skratta åt mig själv nu och min fantastiskt dåliga engelska.
liksom?? har ni sett banden eller!? nej förresten, kolla inte! då kommer väl ni köpa alla biljetter och så blir det ingen över till fattiga mig som inte har kunnat köpa än. :(
jaha! och efter denna näradödenupplevelse ska jag lägga mig tillrätta i sängen, slappna av, somna in och drömma om alla rätta svar till provet?? NEJ det kommer inte funka. fuck. fuck.
fuck.
/E

hjärtattack

hahaha så jävla weird snubbe! såg ni jecko i talang? om inte, kolla här:
http://www.tv4play.se/noje/talang?title=jecko_kastar_tallrikar_pa_juryn&videoid=1559317
lätt bäst! jag hatar att det ska komma massa "sångare" och pajja hela grejen. det finns andra program att söka då lix. t.ex. ..idol.. host!
nej nu har jag kokat pastan, diskat, ställt klockan och nästan förberett (stavas det så?) mig klart för imorgon. ska bara sova lite först med. vi får se hur det går, kan bli kul. haha eller?
/E

friday i'm in love

fan så nice! fredag = tacos, gott gott gott. synd bara att det blir en trött hemmakväll ikväll. imorgon blir det dock andra bullar hehe. nu blir det världens godaste föda! hejs.
en smart uppmaning från mig till dig:
/E

några djupa andetag senare

fan vad skönt det var att springa!
har vart duktig denna veckan och tagit fyra rundor, var tvungen att bara gå igår eftersom mitt vänstra ben har blivit överansträngt. men det kändes bättre efter dagens runda, lite iaf. imorgon hinner jag ju ändå inte springa och på söndag är det vilodag (läs bakisdag) så benet är väl förhoppningsvis helt utvilat till måndag.
jag har lyckats hålla mig ifrån godis och annan skit också! fick ett wienerbröd av frida när jag fikade hos henne i tisdags men lyckades som sagt bara hålla mig till det! otroligt. jag som alltid har fuckat ur och vräkt i mig bara för att "dagen redan är förstörd".
men jag tog åt mig av vad kuratorn sa, att jag alltid är "svart eller vit" och "allt eller inget". så har det varit med allting för mig, länge. sex, shopping, mat, godis och alkohol. fattar bara inte varför jag inte tänkt på det innan.
hon sa att jag hade mognat. jag får ett leende på läpparna när jag tänker på det. och hoppas att det stämmer.
/E

jävlahelvetes fittprov

ungefär så känner jag inför högskoleprovet imorgon! kan inte det bara dö!?
nu är jag så jävla arg och grinig så jag börjar lipa när som helst. ska spara den känslan och ta ut det nu när jag drar ut och springer röven av mig ist. hejdå!
/E

RSS 2.0