rather safe than sorry

mitt nya motto!
nu är jag hemma! ligger och filosoferar på den hårda tältsängen i mitt gamla rum. saknar varberg ibland, mycket.
jag har ätit alldeles för mycket idag, mackor, lakritsknäck, fudge, choklad, tacos och ben and jerrys, herregud! imorgon blir det både morgonpromme och joggingrunda, i can't stand myself när jag ätit så mycket och inte tränat... usch. men det är ju bara jul en gång om året!
lyssnar på lite gamla låtar, norah jones och eva cassidy. FY vad fina låtar!
ska ta en runda på stan imorgon med adisen. <3
måste nog sova snart, har vart upp sen fem imorse.
/E

mindre än 24 timmar kvar

inget gym för mig nu på morgonen... jag har tvättid och försöker plugga lite. alltså vart börjar man?? jävla äckel-kurs. jag som trodde den skulle bli kul, jo visst! inte när det är en miljon saker man ska kunna!
vid tio drar jag till gymmet iaf innan lunch och sista skolan innan "julledigheten". vi har genomgång och praktisk övning på blodtryck, puls, temperatur m.m.
ikväll får det bli gymmet igen och lite mer packning sen är jag redo att ta tåget 06.09 imorgon, wiho!
/E

NU!

okej, NU vill jag hem! pallar inte sitta här ensam längre! och pallar definitivt inte gå i skolan mer! pallar inte heller plugga till tentan... buhu.
det är synd om mig!
/E

beach 2012

jag gillar att alla fortsatte träna som vanligt när brandlarmet gick på gymmet imorse, beach 2012 är viktigare än ALLT! ;)
nej, det var tydligen ett test... alla visste utom jag? haha
jaja, nu har jag vart på föreläsning, skrivit ut tågbiljetter, packat lite inför hemresan i övermorgon, städat hela korriodoren, ätit, tagit piller och nu står jag här. jätteobekvämt att ha daton på fönsterblecket, så ni vet!
jag får väl ta och plugga lite innan det är dags för gymmet igen.
hejs!
/E

sluta tillverka...

naturgodis!? jag är besatt och har inte råd att köpa något just nu.
har pluggat heeeela dagen och är trött på livet fram till den 13 januari (tenta). innan dess ska jag försöka hinna fira jul och nyår, ha ledigt någon minut eller två och sen PLUGGA röven av mig (eftersom jag inte hinner träna). kul liv!
/E

STOPP

jag vill inte bli sjuk! haft ont i halsen hela dagen och nu känns det som om jag har feber. jag har ju bara tre dagar kvar att utnyttja gymmet på innan jag åker hem, måste ju! jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag, det kanske går över tills klockan ringer vid sex imorgon och det är dags för träning...
kom igen!
/E

snö

såja! nu har det snöat i nästan ett dygn, synd bara att det är lite för "varmt" för att det ska lägga sig... det blir mest slask av alltihop. och jag som glömde kvar(?) mitt paraply på efterfesten igår. fasen!
kapten röds spelning igår var iaf fet! det var nice som fan till M hånglade med en ful tjej... och jag råkade hångla med C, haha.
jaja, skit i honom då! jag såg den snygga tattuerade killen från gymmet på festen igår, han såg dock inte mig... fail.
nu är det dags för bakis-mig att gå och handla lite mat. 100 spänn att leva på till torsdag. great.
/E

kapten röd

ikväll är det dags! :D
men först frukost, chill, gymmet, systembolaget och fix... sen äre fest!
/E

drugs

hämtade ut lite piller höhö, nej men lite recepbelagda medeciner. ni måste hålla med om att biverkningar alltid är roliga att läsa... bara jag slipper hamna i koma, få störningar i verklighetskontakten, får en hjärnsjukdom eller något annat smått och gott så är jag nöjd! men om jag inte hör av mig på ett tag så vet ni varför...
jaja, härligt med fredag! jag kom hem från andra besöket på gymmet för dagen och har precis käkat lite. ikväll ska jag och rebecca laga tacos, GOTT!! synd att vi inte är rikare, annars hade vi gått på bio med snygga killar... men dom kanske hänger på oss ändå, vem vet? ;)
/E

i <3 lokalbedövning

yes that's right!
gymmade nyss, igen. är sådär härligt mör i benen. men nu saknar jag faktiskt mamma, pappa och adam för mycket för att sitta här uppe, där det dessutom borde vara snö vid det här laget! jag vill hem och baka julgodis, slå in julklappar (har inte råd att köpa eget papper hehe), lyssna på julmusik, gå en sista runda på stan innan julafton och ja, låtsas som att det är jul... för det är det ju! typ hej december, tio grader och regn. vill också att det ska vara kallt på julafton och iaf frost. är det så mycket begärt!?
nu är det bokat att klart att jag, hanna, emanuel och malin ska käka trerätters på socitén på nyårsafton och ha det mysigt. ska bli väldigt trevligt! :)
det är bara lite plugg som förstör, men jag ska ta tag i det på riktigt imorgon så rullar det väl på sen...
nu är det ju bara en vecka kvar med träning innan julsvullet börjar!
/E

i got 99 cookies cause a bitch ate one

jävla skit!
gick till sjukhuset imorse, drop in på sesammottagningen. gjorde en undersökning och testade för lite könssjukdomar. inte kul!! hon stack bl.a. in en grej i urinröret på mig. det kändes... hmm, ont! nu gör det ont när jag kissar också. :(
ska tvätta nu sen blir det lite plugg. boken om människokroppen - anatomi och fysiologi har kommit.
btw, har köpt biljett till kapten nu också! NICE!
/E

sleep alone

såjaaa! rebecca & fiona har några planerade spelningar i början på nästa år... MEN samma dag dom kommer till eskilstuna sticker jag och mamma norrut för att åka tjejvasan, damn it! får nog bli berns i sthlm ist, kommer bli sick! längtar som F-A-N.
/E

missförstå mig rätt

gillar det uttrycket, kom jag på precis!
har legat i sängen sen tre och myst med...
hade föreläsning om lungorna idag till tolv sen blev det gymmet en andra gång med rebecca. SEN skulle jag lämna lite papper på graflunds inför lägenheten som jag hoppas jag får!! men det var inte det lättaste. hur jävla svårt kan det vara att hitta skiten? jo, för den som inte vet en så självklart grej så ligger "skiten" högst upp på taket på gallerian i stan, haha. insane! jag fick åka hiss, gå i trappor och gena över en parkeringsplats för att komma fram. nu hoppas jag verkligen att det var värt besväret!
förresten! vår föreläsare frågade oss om vi ville se foster igår på föreläsningen om hjärtat. idag tog han med två glasrör, med ett foster som var 3 veckor gammal och en annan som var 8 veckor. det var jätteintressant och hemskt att se dom små människorna(!) JA man kunde liksom se, att efter 3 fucking veckor, är det en liten människa som växer i ens kropp... jag kommer ALDRIG göra abort, just so you know!
så sööt!
men jag tror jag knarkar mina p-piller ett tag till, har ju överlevt sen 15 års ålder. lär ju klara mig något år till...
/E

spy

jag gillar inte ens godis, eller chips! nu skulle jag kunna spy arton gånger! lätt!
som sagt, det är INTE optimalt att bo nära godisland.
säg att jag får lägenheten på nyfors!? då har jag några hundra meter extra att gå och kommer inte orka lika ofta, haha.
fick ett infall efter min korridorgrannes utbrott innan (han måste seriöst vara störd) och ringde graflunds. alldeles utan att ens tänka på min telefonskräck. efter tio minuter i kö, och en dyrare telefonräkning, fick jag svaret att jag inte hade intresseanmält och frågan om jag ville gå och kolla på lägenheten den 16?? WHAT? jag har visst intresseanmält och jag har redan kollat på lägenhetsjävlen, OCH skickat två mail med studieintyg. vad det något ni missade kanske? så jag ska gå dit imorgon och lämna skiten i person eftersom dom inte verkar kunna öppna mail där borta...
ännu en förelsäning imorgon med. hade glömt hur jobbiga och sövande dom kan vara. måste tagga till redan nu, snart, om jag ska klara denna tentan. den kommer vara riktigt saftig!
på tal om det så drack jag saft idag, det var gott!
godnatt!
/E

wasteman blues

lääängtar till på lördag!!
nu är jag mätt och belåten efter dagens "kvällsmat", tårta, bulle och kaka hos rebecca och goori. göran fyller år och jag stötte på hela killgänget på väg till gymmet och blev inbjuden på fika... och på den vägen är det.
nu är det på den vägen att jag ska sova och kämpa mig upp klockan sex imorgon som vanligt.
godnatt!
/E

tidiga julklappar

för det första: kent släpper en ny skiva i vår, "jag är inte rädd för mörkret". ÅH vad jag längtar! nu är våren räddad!
för det andra: fick jag lite för tidiga julklappar av mig själv idag, tack elin!
varsågod!
årets julklänning? palla vara röd.
mysiga innetofflor, inte bara mysigt utan välbehövligt när man bor i korridor som ingen vill städa...
en silverfärgad topp. rikitgt nice!
och vet ni vad? jag har sparat alla kvitton från friskis sen jag kom hit sist från varberg. och jag har tränat 19 gånger på två veckor, rätt bra ändå! ;) ska träna skiten ur mig fram tills hemresa över jul, jag antar att det blir en del ätbart då...
på tal om det, nu ska jag snart dra och umgås med rullbandet. vi är SÅ tighta nu.
hörs!
/E

det där med genus

på apoteket idag:
jag går dit med anledningen att rådfråga om mitt skavsår. i ljumsken.
självklart är det en ung snygg kille som kommer fram och frågar om jag behöver hjälp med något.
jag kör hårt och berättar om mitt problem. han tar ett steg bakåt och säger att han ska fråga en kvinnlig apotekare. vart gömde hon sig när jag kom in??
i kassan senare nämner han iaf att "det är ju jobbigt att ha ett sår där..."
jo tack, jag vet!
/E

eftersom det snart är jul...

/E

morgonen efter

klockan är fem, jag hade tänkt åka hem för längesen
men du håller min hand, jag har glömt bort ditt namn och du har glömt mitt igen
jag sitter i en taxi til ett främmande hem genom stadsdelar jag inte ens känner igen
och jag är din inatt, men bara för inatt
morgonen efter den är nära nu
så låt oss passa på att vara kära nu
inatt finns inga hämningar min vän
men imorgon är vi främlingar igen
igen...
min relation till kärlek det senaste, typ.
orkar inte ha det så längre, vill inte ha det så längre.
du ringde mig i fredags natt och jag minns inte ens att jag pratade med dig. jag sov och trodde jag drömde.
vad pratade vi om?
jaja, ser ut att bli kapten röd i helgen iaf! wiho! mitt fyllesms till en kille här i e-tuna gick från att bara vara pinsamt till att vara pinsamt och bra.
förförra gången jag såg kapten på malmöfestivalen med min saknade linnea som är au-pair i usa nu... <3
/E



dagens uppdrag

ta sig till apoteket, för krigsskadan tar död på mig! jag som tänkte träna idag, hur ska det gå liksom?
skriva ut papper inför kursen anatomi och fysiologi som börjar imorgon.
jobbig dag!
så nu staplar jag iväg ut på stan...
/E

krigsskadad

jag har ett öppet sår! i ljumsken! AJ!
inte konstig så som mina strumpbyxor skavde igår.
nu ser det ut som jag har blivit tagen hårt i röven när jag går. kul!
...det har jag inte blivit nämligen.
tentan är gjord, äntligen! det gick som det gick, ganska bra tror jag. det firades med fest, därav krigsskadan.
nu ska jag tvätta, hej!
/E

fyfan och gudskelov!

min mobil tycker att fyfan och gudskelov är typ samma, den ändrar nämligen till det sistnämnda i mina sms ibland haha. nu har jag pluggat heeeela dagen! och tränat.
kom nyss hem och upptäckte att jag har varit för upptagen med plugg och inte hunnit gå på toa på hela dagen, galet.
nu är jag ombytt och redo för gym igen, fast jag somnar snart stående så... hejdå, nu går jag innan det är försent!
/E

kärt återseende

min lumpenpoolare patrik kom hit och hälsade på igår! det var väldigt kul att träffa honom och det väckte många gamla minnen till liv igen. saknar den tiden så sjukt mycket ibland!
vi kollade paranormal activity 3 och baksmällan 2. sen helt plötsligt blev klockan ett och det var dags för mig att sova. imorse var det dags för gymmet igen och klockan ringde 06.00. jag snoozade en gång (trodde jag) och vaknade 06.45 nästa gång. efter träningen blev det plugg på bibilitoket i skolan fram till lunch. nu är jag hemma igen och förbereder mig mentalt för att gå på en lägenhetsvisning, helt själv! men om jag vågade ta steget och ringa killen igår måste jag väl våga gå dit också. fattar inte vad det är med mig, typ rädd för folk haha.
den första snön föll igår också, äntligen!! så nu ska jag ta vara på det fina vädret och sluta klaga på att jag fryser hela tiden, för det gör jag faktiskt.
förresten, gissa vad (vem) som stog i korridoren imorse när jag gick upp och skrämde livet ur mig!?
jo! den här läskiga mannen. fyfan vad rädd jag blev haha! jävla grannar.
nej nu ska jag leta lite recept på julgodis jag ska baka när jag kommer hem, hihi. har fixat alla julklappar nu iaf. får se om jag köper någon mer, tycker det är så kul att ge till familjen. speciellt när dom inte har en aning om vad det är.
hörs!
/E

pluggkoma

har pluggat i ungefär fem timmar och nu är det stopp! nu sitter jag hemma och funderar på att gå ut i kylan igen och leta lite julklappar, wie. :) får nog bli så, annars somnar jag här.
utsikt från skolan. det var jättefint väder innan men nu är himlen täckt av moln. snömoln hoppas jag!!
upptäckte att jag hade ett "litet" hål i mina sockar också, lite obekvämt faktiskt. och kallt.
hejdå!
/E

en helt vanlig morgon...

någon fes högt i omklädningsrummet och låtsades inte om det,
någon spolade vatten på toa så att man inte skulle höra henne spy,
jag slår i huvudet hårt som fan i dörren när jag springer mellan gröten på spisen och sminket på toa...
en helt vanlig morgon i eskilstuna!
hoppas det kommer snö idag!
/E

könsord och smörpopcorn

andra advent som sagt. jag pluggade i några timmar sen gick jag hem och umgicks med dom desperata hemmafruarna. vi har hängt rätt mycket det senaste. så mycket att jag måste vänta en vecka innan vi ses igen, jobbigt!
det hände en kul grej på gymmet förövrigt. jag kom dit samtidigt som en pappa med hans små barn. en kille var en gentleman och höll upp dörren för mig. sen när mamman, som hade tränat, kommer så springer han fram till henne samtidigt som han ropar "jag ska slå dig mamma, jag ska slå dig på fittan!". hahaha, vad hände där liksom? undra vart han har lärt sig säga så...
jaja, körde rätt länge idag. hade sjukt mycket energi så det blev en timmes löpning och lite annat smått och gott.
borde pluggat lite till nu men har ätit middag (smörpopcorn) och kollat tv ist. imorgon blir det hårdpluggning hela dagen iaf, som resten av veckan. får bli morgonpass på gymmet. imorgon är jag där när dom öppnar halv sju, crazy! ;)
saknar sture och selma! och mamma, pappa och adam också såklart! 18 dagar kvar tills tåget går hem...
men imorgon kommer en gammal lumpenpoolare till eskilstuna, det ska bli askul att se honom igen! vi bodde fan ihop i ett halvår och nu har vi inte setts på nästan ett år. saknar alla i A3!
/E

hej hej hallå?

jag är i skolan! på andra advent!
jag är i skolan på en söndag!
måste plugga som ett as denna veckan nu, på fredag är det tenta och jag känner mig inte alls förberedd.
hjälp!
/E

istället för musik: förvirring

vad är händer med mig när jag tackar nej till en fest?
någonting har ändrats. jag känner det.
det känns. bra.
jag väljer ensamhet.
jag väljer att inte prata med någon.
bara för att jag kan.
jag väljer en hemmakväll med tända ljus framför tv:n som frågar om jag vill stänga av den. nej.
/E

i skydd av mörkret

för att sammanfatta kvällen: eldkvarn med sittplatser är ingen bra idé.
folk som inte fattar grejen med konsert kan dra! nej, jag föredrar eldkvarn på majas, fridas eller hwitan! sådeså!
/E

helgen v. 48

vem går över ett torg en lördag kväll
vem går hem med den rätte och vem får en smäll?
vem är det som är lycklig och vem luktar bränt?
vem är dålig på riktigt och vem är ett skämt?
det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
jag ser en bil
jag ser en tjej
jag ser en snut
snart har helgen vecka 48 tagit slut
det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
jag ser en bar
jag ser en man
jag hör ett tjut
snart har helgen vecka 48 tagit slut

bob hund <3
och inte nog med helgen v. 48 så är det dags för eldkvarn med linn ikväll! wieee! södertälje here we come!
/E

både bra och dåligt

jag lagade precis "riktig" mat för första gången sen jag flyttade till eskilstuna i somras... bra eller dåligt? haha!
(om nu pyttipanna, ägg och rödbetor räknas?).
nu ska jag försöka fixa iordning kaoset i mitt huvud inför en veckas galet tentapluggande. sen drar jag till gymmet, varför inte liksom?
eldkvarn imorgon! :D
/E

RSS 2.0