fattar ingenting

vi skulle setts innan du åkte, jag var ledig varje dag men du jobbade och slet för att kunna åka på din drömresa. det blev tillsist ingen träff och du åkte iväg, lycklig och full av förväntan. jag smsade att "jag saknar dig redan sötis, men vi ses när du kommer hem igen! ha det underbart och res försiktigt <3" och du svarade "åh, jag saknar dig med! ha det bäst där hemma och lycka till med plugget, vi ses när jag kommer hem den 11 februari! love you <3"... det var det sista jag "hörde" från dig. sen kom jag hem från skolan och gymmet igår. jag satte mig vid datorn och charlotta skriver på chatten och frågar om jag vet vilka fyra varbergare det är som har dött i en bilolycka. jag får rysningar över hela kroppen och blir helt chockad, jag visste inte men kort därefter skriver hon "förlåt att jag skriver det här men johan och frida är ju där, känner inte du henne?" och jag får panik, "JO! och det ÄR dom!"... jag ser att folk skriver rip, vila i frid och massa hjärtan överallt på hela facebook. jag kan inte tro att det är sant frida! det får inte vara sant! tårarna bara forsade ner, emilia ringde och frågade om jag hade hört det hemska och ofattbara som hänt... tänk att ett liv kan förändras så fort, jag kommer aldrig mer få sig dig och ditt vackra, smittsamma leende. du var den mest fina, omtänksamma, snälla och underbara människa jag någonsin träffat! det finns ingen som du frida! hoppas du kan se hur mycket folk sörjer er här, hela varberg är i chock! jag pratade med mamma igår, helt förstörd, och hon sa att jag inte fick vara ensam. jag ringde rebecca som jag skulle träffa samma kväll, som tur är fick jag sova hos henne och göran, vi satt och kollade på tv, hon lagade mat till mig och höll mig sällskap hela tiden ända fram tills mitt tåg gick i förmiddags. underbara vän! många fina vänner och nära har hört av sig, jag ska ta erat stöd som en ny energi. för det är det jag behöver nu, för att klara mig igenom detta. jag kunde (kan) inte föreställa mig hur det skulle kännas att förlora någon nära. jag kan fortfarande inte fatta att det är sant!
nu ska jag minnas alla fina stunder med dig frida, våra tjejsnack, våra fikaträffar på stan, våra tider på jobbet på handlarn - där vi började umgås som mest, våra ost och kex-kvällar, våra skratt, våra skämt, allting vi hade tillsammans! jag kommer ALDRIG glömma dig och din underbart fina personlighet, du är en förebild för mig frida! kommer du ihåg kräftskivan vi var på? kommer du ihåg om min dåvarande kille som blev röd och svettig i ansiktet av stark mat? du skrattade alltid när vi pratade om det. kommer du ihåg våran låt? bulletproof med la roux, vi sa alltid att den påminde om oss. det var du och jag, jag och du.
nu är du i himlen med johan, din fina pojkvän som alltid var så snäll och glad, med tobias, en gammal klasskompis till mig som jag alltid kommer minnas för sin fina och starka personlighet, och med elin, tobias flickvän som jag inte kände speciellt bra men som jag fått en bra uppfattning om. ni var så fina allihopa! det är inte rättvist att ni ska behöva lämna oss nu! det är inte rätt!
/E

Kommentarer
Postat av: moehoe

<3

2012-02-02 @ 21:57:54
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0